De start

Af en toe heeft men weleens een themafeest. Waar moet je dan je kostuum halen? Er waren wel wat adressen maar die hadden niet wat wij zochten. We kregen toen het idee om zelf iets te beginnen. Maar hoe start je een kledingverhuur en wat ben je allemaal nodig? Na wat uitzoekwerk zijn we begonnen met kinderkleding.

Er kwam al snel de vraag verhuren jullie ook kostuums voor volwassenen? Omdat de vraag steeds groter werd hebben we besloten om ook volwassenkostuums aan te schaffen. Inmiddels hebben we behoorlijk wat kostuums in diverse thema’s. Uiteraard de bekende thema’s zoals prinsessen en piraten maar ook hebben wij een groot assortiment een Lederhosen, Dirndls en Dickenskostuums. We weten dat het voor een maatje meer lastig is om een kostuum te vinden daarom hebben wij ook kostuums voor een maatje meer.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij kopen onze kostuums daarom nieuw in bij diverse leveranciers. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren onderhouden wij onze kostuums zelf. Daarmee bedoelen we het wassen en repareren. Hierdoor blijft onze mooie winkel fleurig en fris.